menuMenu
Home / Workshop op maat

Workshop op maat

Zelf een workshop organiseren voor een groepsuitje, bedrijfsfeestje, teambuilding of voor de gezelligheid, ook dat kan bij ons!
Wij verzorgen workshops voor zowel de beginnende als ervaren kok/proever, u bent bij ons aan het juiste adres.

Kookworkshop:
Als lekker eten, samen koken en gezelligheid hoog op het lijstje staan van jullie wensen voor een smakelijk groepsuitje met collega’s, vrienden, vriendinnen of familie dan is een kookworkshop een goed idee.
Wat gaan jullie doen:
Jullie worden ontvangen waarna jullie, onder deskundige begeleiding van onze kok, in de keuken van Hapjedrankje jullie eigen maaltijd gaan bereiden. Tijdens de workshop krijgen jullie een introductie van de technieken die nodig zijn om te koken, waarna jullie hier zelf mee aan de slag gaan. Na de bereiding van alle gerechten gaan jullie natuurlijk samen proeven.
Een aantal voorbeelden van workshops: Budget, Luxe Diner, Pasta & Risotto en Sharing Diner.
Wilt u zelf een kookworkshop voorstellen, dat kan natuurlijk ook!

- Vanaf € 49,90 per persoon ( dit is incl. BTW, de ingrediënten en gebruik van de materialen)
- 10 tot 24 personen
- Locatie: Nieuwegein

Informeer naar de mogelijkheden : info@hapjedrankje.nl

Proeverij:
Onze Sommelier leert u vooral goed proeven. Daarmee kunt u zelf bepalen wat u lekker en goed vindt. Maar vergeet vooral het genieten niet! Proef met elkaar en hoor meer over de achtergronden van de wijnen/ bieren of grappa’s.
Op onze mooie locatie in Nieuwegein, centraal in Nederland zal deze wijnproeverij plaatsvinden. Indien gewenst natuurlijk uitgebreid met hapjes. Een thema-proeverij voor een bepaald land, een champagne proeverij of liever bier of grappa proeven?

Neem via deze link contact met ons op!