menuMenu
Home / Alle workshops /

3 daagse wijncursus

wijnproeverij
3 daagse wijncursus

Wij organiseren een bijzondere wijnproeverij voor u...

€ 59,90
Prijs per stuk

Voorraad : 19

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

3 daagse wijncursus

Wij organiseren een bijzondere wijnproeverij voor u, ontdek in 3 dagen Frankrijk, Europa en de nieuwe wereld. Onze eigen sommelier heeft al jaren ervaring met wijnproeverijen, hij zorgt er voor dat de lekkerste wijnen voor u op tafel komen. Elke dag proeft u 7 fantastische wijnen, deze proeverij is geschikt voor iedere wijnliefhebber.


Dag 1 zondag 29-09-2019: Frankrijk Bij Frankrijk denk je direct aan wijn, een land met veel wisselende duivenrassen en wijnen. Van goedkoop tot zeer exclusief, van eenvoudig tot complex. Alle belangrijke gebieden komen aanbod: Bordeaux, Bourgogne, Loire, Elza, Rhône, Champagne & Zuid Frankrijk.

Dag 2 zondag 13 Oktober: Europa Bij wijn uit Europa denken wij snel aan Italië en Spanje. In deze beide landen worden fantastische wijnen geproduceerd. Maar er zijn natuurlijk nog een paar landen in Europa die wij niet mogen vergeten. Op deze dag gaan wij langs in Oostenrijk, Duitsland, Portugal en natuurlijk Italië & Spanje.

Dag 3 zondag 27 Oktober : Nieuwe Wereld Hieronder vallen alle landen buiten Europa. In deze landen vind je veel Chardonnay, Sauvignon Blanc, Merlot en Cabernet Sauvignon. Maar deze landen hebben ook hun eigen specialiteiten die het juist in dit klimaat goed doen. Op deze dag gaan wij langs de wijngaarden in Chili Argentinië, Zuid-Afrika, Australië & Nieuw-Zeeland.

De proeverij gaat door als er minimaal 10 kaarten verkocht zijn.


De masterclass wordt gegeven in de ruimte boven de PLUS supermarkt. U kunt zich melden bij de servicebalie. Deze ruimte is alleen via een trap te bereiken.

Uw aankoopbewijs/email is tevens uw entreebewijs.

Elke workshop dag vanaf 13.30 geopend.
Elke zondag is de workshop van 14.00 tot 17.00 uur.
Adres: Nedereind 10
3431 ER Nieuwegein
Nederland